El 10 d’abril ens hem reunit amb Funció Pública en el marc del Grup de Treball d’Estabilització de la MEPAG. De moment només podem presentar un calendari aproximat de les previsions dels diferents processos en curs i dels que han de venir al 2024. Cal destacar que la convocatòria d’eleccions al Parlament de Catalunya, en principi, no ha de modificar aquesta previsió:

Informació de les places convocades de la convocatòria 810 a l’INFOCATAC i a l’enllaç de Funció Pública.

Actualment, la previsió del concurs de trasllats segueix sent la mateixa per als cossos generals. Pel que fa als cossos específics, aniran sortint al llarg del 2024. Així mateix, quant al personal laboral, properament es reunirà la comissió negociadora i estan previstos els concursos de canvi de destinació cap al segon semestre de 2024.

Informació de la convocatòria 824 a l’INFOCATAC.

L’Oferta d’Ocupació Pública (OOP) 2024 se sumaria a les OOP 21-22-23 ja publicades.

Des de IAC-CATAC hem insistit a Funció Pública que cal treure l’OOP24 per tal de convocar oposicions de tots els cossos de la Generalitat, ja que amb el RD 14/21, l’Icetazo, pactat amb CSIF, CCOO i UGT, es modificava l’article 10 del TREBEP i cap interí pot ocupar una mateixa plaça més de tres anys, a menys que aquesta no s’hagi publicat en una convocatòria.

 

Veure en PDF: Cataccrac Grup de Treball Estabilització 10 abril 2024