FORMACIÓ

You currently have access to a subset of Twitter API v2 endpoints and limited v1.1 endpoints (e.g. media post, oauth) only. If you need access to this endpoint, you may need a different access level. You can learn more here: https://developer.twitter.com/en/portal/product

CATAC també és IAC

iac

Formació d’oposicions IAC-CATAC

tel.: 699 203 019

 

Fa 15 anys IAC-CATAC va detectar que hi havia un buit en els programes de formació que calia cobrir: la preparació d’oposicions com a servei als treballadors i treballadores que representem, per aconseguir una feina estable com a personal laboral indefinit o personal funcionari i també la promoció interna dels companys i companyes. Els nostres cursos​ tenen molt bona acollida i un elevat percentatge de persones aprovades. Els preparadors que col·laboren amb nosaltres, son majoritàriament personal funcionari que ha superat els processos selectius corresponents i amb molta experiència docent en la preparació d’oposicions. A més, fan una tasca de tutoria i acompanyament perquè les persones inscrites als cursos assoleixin els seus objectius i es sentin recolzades en tot moment.

 

AVÍS DE NOVETATS FORMACIÓ OPOSICIONS:

Actualització 25 d’octubre de 2023

El dia 24 d’octubre s’han publicat a l’e-Tauler els Acords dels Tribunals Qualificadors / Òrgans Tècnics de Selecció sobre la modificació de les qualificacions i resultats de les proves de la fase d’oposició, realitzades, respectivament, els dies 1 i 8 de juliol de 2023, i la valoració provisional de mèrits, en relació amb les convocatòries dels processos d’estabilització amb núm. de registre 600 (personal funcionari), 650 (personal funcionari – àmbit funcional d’execució penal) i 700 (personal laboral). En relació amb els processos afectats per ajornaments (procés 635 – Escala auxiliar administrativa del cos auxiliar d’administració i procés 655 – Cos de diplomatura, treball social, àmbit funcional d’execució penal), les publicacions corresponents s’efectuaran amb posterioritat a la finalització dels terminis específics establerts en els Acords dels Tribunals Qualificadors d’aquests processos de selecció de 6 d’octubre de 2023. La previsió és que es publiquin durant  la setmana del 6 de novembre. Podeu consultar aquesta informació en aquest enllaç https://catac.cat/merits-concurs-oposicio-destabilitzacio/ .

Com sabeu, el nostre sindicat ha apostat de manera ferma i sense ambigüitats per aconseguir la fixesa de tot el personal temporal en frau de llei a l’administració pública i, també,  la promoció interna dels companys i companyes. El Senat va aprovar el dia 22 de desembre el “Proyecto de ley de medidas urgentes para reducir la temporalidad en el empleo público”, que és el nou marc normatiu que regula els processos extraordinaris d’estabilització.

Gràcies al vostre suport, que fa que siguem el sindicat de representació majoritària a la mesa sectorial de personal d’administració i serveis, i a la nostra participació en la IAC, juntament amb els col·lectius de personal docent i sanitari, entre d’altres; hem pogut liderar la negociació dels processos d’estabilització i de promoció interna per al personal funcionari.

Pel que fa al concurs-oposició de l’Agrupació Professional de funcionaris del cos subaltern, Funció Pública diu que intentarà prioritzar aquesta convocatòria, que es farà amb la resta de convocatòries ordinàries d’oposicions. IAC-CATAC ha demanat que en aquestes oposicions el temari sigui reduït, donat que no han tingut concurs-oposició d’estabilització.

En relació amb les oposicions de les ofertes públiques ordinàries 2021, 2022 i 2023, que podeu consultar en aquest full informatiu, Funció Pública diu que les vol convocar a inici de l’any 2024, però no especifica el nombre de places i els cossos que convocarà. En aquestes convocatòries ordinàries entrarà tot el temari publicat vigent i inclourà del places creades a partir de l’Icetazo , que s’han de convocar en el termini màxim de tres anys.

Si esteu interessats/ades en els nostres cursos de preparació d’oposicions per videoconferència, podeu emplenar el següent formulari i us enviarem informació per correu electrònic. En el formulari podeu indicar el cos al que us voleu presentar i si us interessa preparar-vos la promoció interna o el torn lliure:

 

Enllaç al formulari de preinscripció dels cursos per videoconferència per a tots els cossos, torn lliure i/o promoció interna:

 

Formulari de preinscripció cursos per videoconferència per a tots els cossos

INFORMACIÓ DE CURSOS PER VIDEOCONFERÈNCIA de preparació del torn lliure de l’oferta 2023:

Curs del cos superior d’administració. Temari de la part comuna (35 temes)

S’impartirà els dijous de 16.00 a 18.00 i de 18.15 a 20 h (4 hores de classe setmanals)

Data inici: 14 de desembre de 2023

Curs del cos superior d’administració. Temari de la part específica, opció general (30 temes)

S’impartirà els dilluns de 16.00 a 18.00 i de 18.15 a 20 h (4 hores de classe setmanals)

Data inici: 11 de desembre de 2023

Curs del cos de gestió d’administració. Temari de la part comuna i de la part específica, opció general (24 més 26 temes= 50 temes)

S’impartirà els dimarts de 16.00 a 18.00 i de 18.15 a 20 h (4 hores de classe setmanals)

Data inici: 12 de desembre de 2023

Curs del cos administratiu. (25 temes)

S’impartirà els dimecres de 16.00 a 18.00 i de 18.15 a 20 h (4 hores de classe setmanals)

Data inici: 13 de desembre de 2023

També disposem d’aules d’autoformació en la plataforma Moodle, amb els temaris, qüestionaris i altres materials complementaris que elaborin els nostres preparadors per qui estigui interessat/ada en preparar-se l’oposició de manera autònoma i sense suport del professorat. Si esteu interessats/ades, podeu emplenar el següent formulari web i us enviarem informació per correu electrònic.

 

Enllaç al formulari de preinscripció de l’aula d’autoformació per a tots els cossos, torn lliure i/o promoció interna:

 

Formulari de preinscripció aula d’autoformació per a tots els cossos

En el moment que tinguem suficients inscripcions, ens posarem en contacte amb les persones interessades en les classes per videoconferència i us facilitarem la programació, condicions i preus dels cursos. Les classes per videoconferència es fan en la plataforma Zoom, es graven i es poden visualitzar posteriorment. Quant a l’aula d’autoformació està en la plataforma Moodle del sindicat i estarà oberta fins que es facin els exàmens. Actualment disposem d’aules d’autoformació amb el temari de preparació de la promoció interna del cos auxiliar, cos administratiu i cos de gestió i s’estan preparant les aules amb el temari complert per les oposicions ordinàries.

 

En qualsevol moment, podeu consultar els nostres butlletins informatius “Catacracs” en la pàgina web del sindicat https://catac.cat/  per obtenir informació actualitzada dels processos d’estabilització i promoció interna, o bé contactar amb nosaltres a través de les nostres delegades i delegats o al telèfon 93 317 31 51 i el correu electrònic sindicat@catac.cat. I, si esteu interessats/ades en els cursos de preparació d’oposicions, podeu trucar al telèfon directe d’oposicions 699 203 019 i adreça de correu electrònic formacio@catac.cat.

Cordialment,

Àrea de Formació d’IAC-CATAC.

Els formularis estan dissenyats amb un compte segur Onedrive del sindicat. És possible que els servidors corporatius bloquegin l’accés al formulari; en aquest cas heu de fer servir una connexió privada (per exemple la del vostre telèfon mòbil o la de casa vostra)

Important: Us informem que les classes de preparació d’oposicions dels cursos que s’imparteixen en aquest sindicat; NO DONEN DRET A L’EXPEDICIÓ DE CAP CERTIFICAT D’ASSISTÈNCIA NI D’APROFITAMENT