FORMACIÓ

  Formació d’oposicions IAC-CATAC

tel.: 699 203 019

 

Fa 15 anys IAC-CATAC va detectar que hi havia un buit en els programes de formació que calia cobrir: la preparació d’oposicions com a servei als treballadors i treballadores que representem, per aconseguir una feina estable com a personal laboral indefinit o personal funcionari i també la promoció interna dels companys i companyes. Els nostres cursos​ tenen molt bona acollida i un elevat percentatge de persones aprovades. Els preparadors que col·laboren amb nosaltres, son majoritàriament personal funcionari que ha superat els processos selectius corresponents i amb molta experiència docent en la preparació d’oposicions. A més, fan una tasca de tutoria i acompanyament perquè les persones inscrites als cursos assoleixin els seus objectius i es sentin recolzades en tot moment.

 

AVÍS DE NOVETATS FORMACIÓ OPOSICIONS:

Darrera actualització 23 de febrer de 2024

 

El dia 19 de desembre de 2023 es van publicar al DOGC el processos selectius de promoció interna especial (temari reduït). No podrem oferir cursos per vídeoconferència de preparació d’aquesta promoció interna (Disposem d’un aula d’autoformació de cos auxiliar, cos administratiu i cos de gestió, si esteu interessats/ades).

 

En relació amb les oposicions de les ofertes públiques ordinàries 2021, 2022 i 2023, que podeu consultar en aquest full informatiu, Funció Pública ha dit que les vol convocar durant el primer semestre de l’any 2024. A més, es publicarà l’oferta pública 2024 amb places d’aquells cossos que no tenen oferta pública en vigor, com seria el cas del cos auxiliar administratiu. En el torn lliure d’aquestes convocatòries ordinàries entrarà tot el temari publicat vigent i en el torn de promoció interna (40% de les places) entrarà el mateix temari reduït que en les oposicions del concurs-oposició d’estabilització i la promoció interna especial. IMPORTANT: Podran participar en la promoció interna totes les persones nomenades funcionàries en els processos d’estabilització (concurs de mèrits o concurs-oposició), sempre que acreditin més de dos anys de servei actiu en el cos des del qual es participa. (computa el temps de servei com a funcionari interí o funcionari de carrera).

 

El dia 20 de febrer de 2024 s’ha publicat en el DOGC la  RESOLUCIÓ PRE/423/2024de 16 de febrer, de convocatòria dels processos de selecció de l’escala superior d’administració general del cos superior d’administració (grup A, subgrup A1) i de l’escala administrativa del cos administratiu (grup C, subgrup C1) de la Generalitat de Catalunya (núm. de registre de la convocatòria 824)

 

 

CURSOS PER VÍDEOCONFERÈNCIA:

 

Si esteu interessats/ades en els nostres cursos de preparació d’oposicions per videoconferència del torn lliure (amb tot el temari) de les ofertes públiques ordinàries, podeu emplenar el següent formulari i us enviarem informació per correu electrònic. En el formulari podeu indicar el cos al que us voleu presentar:

 

Enllaç al formulari de preinscripció dels cursos per videoconferència per a tots els cossos de l’oferta pública ordinària torn lliure amb tot el temari.

 

Formulari de preinscripció cursos per videoconferència TORN LLIURE AMB TOT EL TEMARI DE L’OFERTA PÚBLIA ORDINÀRIA per a tots els cossos

INFORMACIÓ DE CURSOS PER VIDEOCONFERÈNCIA de preparació del torn lliure de les ofertes públiques 2021, 2022, 2023 i 2024:

 

• Curs del cos superior d’administració. Temari de la part comuna (35 temes)

S’impartirà els dijous de 16.00 a 18.00 i de 18.15 a 20 h (4 hores de classe setmanals)

Data inici: 14 de desembre de 2023

• Curs del cos superior d’administració. Temari de la part específica, opció general (30 temes)

S’impartirà els dilluns de 16.00 a 18.00 i de 18.15 a 20 h (4 hores de classe setmanals)

Data inici: 11 de desembre de 2023

 Curs del cos de gestió d’administració. Temari de la part comuna i de la part específica, opció general (24 més 26 temes= 50 temes)

S’impartirà els dimarts de 16.00 a 18.00 i de 18.15 a 20 h (4 hores de classe setmanals)

Data inici: 9 de gener de 2024

• Curs del cos administratiu. (25 temes) AQUEST CURS JA NO DISPOSA DE VACANTS. Si esteu interessats, envieu un correu a formacio@catac.cat i us anotarem en llista d’espera per cobrir possibles vacants. Tindran prioritat les persones afiliades a IAC-CATAC

S’impartirà els dimecres de 16.00 a 18.00 i de 18.15 a 20 h (4 hores de classe setmanals)

Data inici: 13 de desembre de 2023

• Curs de la part general de cossos especials A1-A2. (15 temes)

S’impartirà els divendres de 16.00 a 18.00 i de 18.15 a 20 h (4 hores de classe setmanals)

Data inici: 23 de febrer de 2024

Important: A les persones que es matriculin fins el dia 31 de gener de 2024, se’ls donarà accés a les gravacions de classes que s’hagin fet fins el moment de la matricula i se’ls cobrarà l’import sencer del mes de gener. És farà el mateix amb les persones que es matriculin més tard, és a dir, que si una persona es matricula durant el mes de febrer se li cobraran les classes del mes de gener, o de gener i febrer si es matricula al març, etc. Per demanar informació i saber si hi ha places disponibles en els cursos també podeu trucar al telèfon 699 203 019.

 

Les classes per videoconferència es fan en la plataforma Zoom, es graven i es poden visualitzar posteriorment. Quant a l’aula d’autoformació està en la plataforma Moodle del sindicat i estarà oberta fins que es facin els exàmens.

 

Enllaç al formulari de preinscripció dels cursos per videoconferència per a tots els cossos de la promoció interna (temari reduït) de l’oferta pública ordinària (NO FEM CURSOS PER LA PROMOCIÓ INTERNA ESPECIAL)

 

Formulari de preinscripció cursos per videoconferència TORN DE PROMOCIÓ INTERNA AMB TEMARI REDUÏT DE L’OFERTA PÚBLICA ORDINÀRIA per a tots els cossos

 

IMPORTANT: Hem posat en funcionament aquest formulari a partir de la convocatòria 824, perquè fins aquesta data Funció Pública no es havia dit que la promoció interna seria amb el mateix temari reduït que en les oposicions d’estabilització i la promoció interna especial, i tampoc ens havien informat que el personal funcionari estabilitzat hi podria participar. En funció del nombre d’inscripcions programarem els cursos i us informarem.

 

AULES D’AUTOFORMACIÓ

 

També disposem d’aules d’autoformació en la plataforma Moodle, amb els temaris, qüestionaris i altres materials complementaris que elaborin els nostres preparadors per qui estigui interessat/ada en preparar-se l’oposició de manera autònoma i sense suport del professorat.

 

Promoció interna especial (temari reduït):

 

Actualment tenim en funcionament les següents aules d’autoformació amb el temari de la promoció interna especial: cos auxiliar, cos administratiu i cos de gestió. El material de les aules es va actualitzant, si s’escau,  fins la data de l’examen.

 

Promoció interna oferta pública ordinària (temari reduït)

 

Utilitzarem les mateixes aules que per la promoció interna especial, donat que el temari és el mateix (disposem d’aula del cos auxiliar, cos administratiu i cos de gestió)

 

Formulari de preinscripció aules d’autoformació promoció interna especial i promoció interna oferta pública ordinària (temari reduït)

 

Oferta pública ordinària (amb tot el temari)

 

Encara no disposem d’aules d’autoformació per les oposicions de l’oferta pública ordinària (amb tot el temari). La previsió és que l’aula de preparació del cos administratiu es posi en funcionament després de setmana santa i les aules del cos subaltern i cos auxiliar després que es publiqui la convocatòria. NO DISPOSAREM D’AULES DEL COS DE GESTIÓ NI DEL COS SUPERIOR. Ens posarem en contacte amb les persones interessades quan les aules estiguin preparades.

 

Formulari de preinscripció aules d’autoformació torn lliure ofertes públiques ordinàries amb tot el temari

 

 

 

En qualsevol moment, podeu consultar els nostres butlletins informatius “Catacracs” en la pàgina web del sindicat https://catac.cat/  per obtenir informació actualitzada dels processos d’estabilització i promoció interna, o bé contactar amb nosaltres a través de les nostres delegades i delegats o al telèfon 93 317 31 51 i el correu electrònic sindicat@catac.cat. I, si esteu interessats/ades en els cursos de preparació d’oposicions per videoconferència, podeu trucar al telèfon directe d’oposicions 699 203 019 i adreça de correu electrònic formacio@catac.cat. Si esteu interessats/ades en les aules d’autoformació podeu trucar al telèfon directe 656655774 o escriure al correu formacio.online@catac.cat

Cordialment,

Àrea de Formació d’IAC-CATAC.

​Els formularis estan dissenyats amb un compte segur Onedrive del sindicat. És possible que els servidors corporatius bloquegin l’accés al formulari; en aquest cas heu de fer servir una connexió privada (per exemple la del vostre telèfon mòbil o la de casa vostra).

Molt important: Us informem que les classes de preparació d’oposicions dels cursos que s’imparteixen en aquest sindicat; NO DONEN DRET A L’EXPEDICIÓ DE CAP CERTIFICAT D’ASSISTÈNCIA NI D’APROFITAMENT