RECERCA I UNIVERSITATS

 

DEPARTAMENT DE RECERCA I UNIVERSITATS

Secció sindical de IAC-CATAC

 

 

La secció sindical de la IAC-CATAC al departament de Recerca i Universitats és una eina que tenim les persones treballadores per portar a terme les nostres reivindicacions, per estar informades de les negociacions generals amb la Funció Pública, de les reunions amb Recursos Humans del departament i les altres unitats competents en les temàtiques laborals, també forma part dels òrgans de representació del Comitè de Seguretat i Salut Laboral i la Comissió de Formació.

L’altra vessant de l’acció sindical és la de participar, fomentar i convocar reivindicacions i mobilitzacions. Per a la IAC-CATAC, la lluita és l’instrument principal de defensa dels nostres drets, i per això dona cobertura legal a assemblees, concentracions i d’altres accions impulsades pel sindicat, i també participa en les mobilitzacions que sorgeixin a les persones treballadores. La IAC-CATAC publica el full sindical CATACRAC per a informar dels diferents temes.

La secció sindical manté una comunicació habitual amb els treballadors i treballadores de manera presencial, també mitjançant el correu electrònic i un grup privat de Telegram per comunicar-nos amb més agilitat. A la secció sindical fem assemblees al centre de treball i atenem consultes.

Per contactar amb nosaltres:

recercaiuniversitats@catac.cat

 

Coordinadora

Maricel Saball

Correu: recercaiuniversitats@catac.cat