Un any més ha arribat el 1r de Maig, dia de la classes treballadora. La IAC i tots els sindicats que la integren, com a sindicats de classe volem fer nostre aquest dia.

Aquest any per la situació de guerres que vivim al nostre voltant i de precarietat extrema als nostres pobles i ciutats creiem que és més important que mai sortir al carrer.

Per això hem preparat uns actes especials que donin més sentit a la nostra lluita.

 

A Barcelona,

En solidaritat amb la classe treballadora que pateix massacres i guerres organitzem una xerrada sobre la situació a Palestina i un dinar solidari.

Els actes aquest any surten del centre i van a un barri obrer: Nou Barris.

 

1 de maig amb Palestina

La xerrada començarà a les 12:30 al Parc de Can Dragó (Avinguda Meridiana-Andreu Nin, davant l’estació de RENFE i metro de Fabra i Puig) amb el títol: Què està passant a Palestina?

A càrrec de les companyes:

– Cèlia Cassanyes de Prou Complicitat

– Dominique Salomon de l’Associació de palestins i jueus JUNTS

– Saif Abukeshek de la Comunitat Palestina de Catalunya

El dinar serà bufet mediterrani palestí al mateix lloc de la xerrada al finalitzar aquesta (aprox 14:30h).

 

Després anirem juntes a la manifestació que començarà a les 18h a l’Avinguda Meridiana (estació Fabra i Puig). Tallarem l’avinguda Meridiana i començarem el recorregut que acabarà a la plaça de la República (Llucmajor).

 

 

 

A Girona,

 

Contra la misèria capitalista,

Lluita Obrera

 

18h La Punxa Girona

Us esperem a totes i tots a aquest nou 1r de Maig de lluita i solidari.

 

 

 

 

 

 

Aprofitem per enviar el nostre escalf a la nostra delegació en el vaixell humanitari cap a Gaza. L’Edu i el Koki estan avui a Istanbul preparant-se per embarcar properament juntament amb centenars d’activistes més i acompanyant un estol amb 5500 tones d’ajuda humanitària. Un gran honor per la IAC els companys hi siguin posant en risc la seva integritat. Esperem que tot vagi bé i aconsegueixin la seva missió.