Des de IAC-CATAC volem fer constància del canvi de la relació del lloc de treball del personal de Taller-Ràdio del Cos de Bombers.

 

Ja fa més de 30 anys que Taller-Ràdio pertanyia exclusivament al Cos de Bombers, un col·lectiu molt reduït de persones que sempre han demostrat la seva professionalitat i compromís cap al col·lectiu que representava, distribuïts per diferents llocs de Catalunya. L’any passat se’ls hi va comunicar que deixarien de formar part de la Direcció General de Prevenció i Extinció Incendis, i passarien a treballar a la Xarxa Rescat de Direcció de Serveis.

 

Aquest canvi es va iniciar a data 1 de Gener, i a data 1 de juny de 2023 s’ha fet efectiu el canvi en la Relació de Llocs de Treball.

 

Des de IAC-CATAC volem manifestar que no hem entès aquest canvi ni els motius que el van justificar, ja que és un col·lectiu molt proactiu que sempre ha funcionat bé i que mai ha generat problemes, és més, sempre han tingut predisposició a donar de més en tots els serveis.

 

Esperem que des de Direcció de Serveis se’ls valori com s’ho mereixen i que aquest canvi no acabi suposant un retrocés en el seu creixement.

Veure en PDF: INFOCATAC Taller-Ràdio