Places

El 08 de febrer finalitza la presa de possessió i serà quan sàpiguen quines vacants queden del procés d’estabilització. A partir d’aquí es podrà introduir al GIP per poder fer l’última tongada de publicació d’ofertes a l’Atri i selecció d’aspirants la qual cosa pot trigar, degut al volum d’ofertes.

L’Administració quan comenci la selecció ens enviarà la informació detallada.

Tots els interins afectats tenen un contracte de reforç o el tindran quan cessin, ningú es queda al carrer. Tot i així , se’ls ha recomanat que es presentin a totes les places d’Atri perquè no hi ha seguretat que puguin continuar després dels 3 mesos.

Es considera que l’estabilització finalitzarà amb el concurs de trasllats, encara sense data i pendent del projecte de Llei del Parlament, i durant aquest període les plantilles de les unitats seran molt inestables.

Borsa

Sobre la borsa, demà o dilluns es publicaran els resultats de la 4ª fase. El dia 21 es reunirà la comissió per parlar de la nova borsa.

OT Terrassa

Hi ha una primera fase voluntària per aquelles persones que vulguin anar a la nova oficina de Terrassa Centre. Desprès els criteris que es valoraran seran serveis prestats en primer lloc i càrregues familiars en cas d’empat.

Substitucions

Els nous reforços es paguen amb els fons de les substitucions, per tant, fins que no acabin els reforços no hi hauran substitucions a les OTG.

Formació

L’Administració ha de fer formació segons els criteris del Fons MMR i si no es fa es perden els diners. El Pla d’aquest any està pactat amb els sindicats segons les deteccions de necessitats, no s’inclouen cursos que puntuïn al concurs perquè no és la funció de la formació, tot i que en altres departaments consta que sí que han fet cursos de català jurídic. Des de la IAC-CATAC hem demanat, a tots els departaments i per coherència, que si l’Administració demana uns requisits de mèrits (imposats en les negociacions per Funció Pública) el més normal és que s’ofereixin a tots els treballadors i treballadores.

Centraleta

IAC-CATAC demanem que a la propera reunió vingui el Subdirector General d’Ocupació i Territori per parlar de la problemàtica que genera l’actual plantejament de la centraleta a les OT.

Auxiliars

IAC-CATAC insistim en que es determinin les funcions dels auxiliars d’OTG, i l’Administració ens torna a dir que ens ho faran arribar.

Pel que fa als auxiliars de tarda dels CIFO encara no tenen la resposta de les càrregues de treball del personal de tarda en relació als de matí. Se’ns diu que no és el moment de fer cap modificació de nivell perquè són places afectades pel procés d’estabilització.

 

Per a qualsevol dubte ens podeu contactar a treball@catac.cat

 

Veure document