Gràcies!

 

IAC-CATAC ens mantenim com a primera força sindical en el conjunt de juntes de personal funcionari de la Generalitat de Catalunya, augmentant en 4 el nombre de delegades i sent el sindicat més votat en el conjunt de les eleccions.

El 29 de novembre, amb les eleccions a la junta de personal de l’Agència Tributària de Catalunya ha finalitzat el cicle que es va iniciar el 2022 amb les eleccions a la junta de personal del Servei Català de Trànsit. Així doncs, ja s’han escollit les 9 juntes de personal funcionari, on IAC-CATAC hem guanyat en 5. També, som el sindicat amb més vots obtinguts en el conjunt de les eleccions sindicals, mantenint la confiança de les milers de persones que han anat a votar.

 

Amb la composició de la junta de personal de l’ATC finalitza el cicle de juntes de personal funcionari de la Generalitat, que queda de la següent manera:

 

 

 

 

 

 

Volem agrair-vos la confiança, i renovem les ganes de lluitar pels drets de totes les treballadores i treballadors de la Funció Pública catalana.

 

Totes som treballadores públiques!