ELECCIONS GENERALITAT DE CATALUNYA

ENLLAÇ ELECCIONS SINDICALS 2023

 

 

ELECCIONS GENERALITAT DE CATALUNYA

El proper 22 de novembre són les eleccions a les cinc juntes de personal de personal d’administració i tècnic de la Generalitat de Catalunya. Són unes eleccions molt importants perquè configuren les i els representants del personal funcionari de l’administració a la meses de negociació. Concretament a la Mesa Sectorial de Funció Pública. En aquesta mesa estan representades, proporcionalment, els i les treballadores de les cinc juntes de personal (Girona, Lleida, Tarragona, Barcelona i Serveis Centrals), el Servei Català de Trànsit, el SOC, l’Agencia Catalana de Consum i l’Agència Tributària de Catalunya.

IAC-CATAC som el sindicat majoritari en tots aquests organismes autònoms per primera vegada. Som el sindicat que ha guanyat les eleccions al SCT i al SOC l’any passat. Al Servei Català de Trànsit per primera vegada hem estat el sindicat més votat. Al Servei d’Ocupació de Catalunya hem revalidat la confiança de les treballadores i treballadors i hem tornat a guanyar les eleccions del 2022.

Actualment, IAC-CATAC sumem 54 representants de personal funcionari d’administració i tècnic a la Generalitat de Catalunya superant amb un marge de 10 al segon sindicat. És per això, que per seguir lluitant i defensant els drets de totes les treballadores i treballadors públics cal un sindicat de classe, feminista, assembleari, antifeixista fort, com és la IAC-CATAC.

Veure en PDF: Cataccrac eleccions sindicat SCT i SOC

Veure en PDF: Cartell Vota IAC-CATAC

Skills

Posted on

5 novembre, 2023