Resultat Eleccions Sindicals 2023

Eleccions sindicals Generalitat de Catalunya 2023

 

IAC-CATAC ens mantenim com a primera força sindical a la Generalitat de Catalunya. Hem guanyat a la junta de personal de Serveis Centrals i de Tarragona i ens mantenim a la resta de territorials. IAC-CATAC som la primera força a la Mesa Sectorial i a les juntes de personal augmentem en tres delegades en total, passant de 34 a 37.

 

Avui s’han celebrat les eleccions sindicals a les cinc juntes de personal de la Generalitat de Catalunya. Aquests resultats demostren que la lluita i la defensa dels drets dels treballadors i treballadores són un valor molt important a tenir en compte. No podem ometre que la participació històrica en aquest tipus d’eleccions dista molt de ser positiva, però ens encoratja a seguir treballant per fer arribar a tots i cadascuna de les persones els valors que ens regeixen com a sindicat i els fruits que en traiem.

IAC-CATAC mantenim els òptims resultats i seguim sent la primera força sindical al personal d’administració i tècnic de la Generalitat de Catalunya. La bona feina que hem fet durant aquests darrers quatre anys s’ha vist reflectida en la confiança que ens han dipositat les urnes. Volem donar les gràcies a tothom per aquests resultats, felicitar la participació, que tot i ser baixa, supera els milers de vots emesos i, també, felicitar la resta d’organitzacions sindicals per les tres jornades de votacions sense incidències.

Aquests resultats ens encoratja i ens dona força per a seguir treballant i lluitant pel conjunt de les treballadores i treballadors de la Generalitat de Catalunya.

És molt important la difusió de les tasques diàries de les nostres delegades renovades arran d’aquest procés electoral. No defallirem en la consecució de resultats òptims per millorar les condicions de tothom. Seguirem treballant pel conjunt del personal a les meses de negociació i al carrer, on enfortirem la nostra posició. IAC-CATAC volem felicitar les persones que han cregut en el nostre projecte i que ens han donat la seva confiança i el seu aval en la tasca que hem dut a terme fins avui. Renovem les ganes i l’esforç de la feina que fem i que farem.

A l’espera dels resultats de les eleccions de l’Agència Tributària de Catalunya som primera força amb 57 delegades per sobre dels 50 i els 44 de les altres opcions del podi. La setmana vinent són les darreres eleccions que manquen d’aquest cicle. Són les eleccions a l’Agència Tributària de Catalunya que computen en la composició de la Mesa Sectorial. Passi el que passi, IAC-CATAC ens mantindrem com a primera força. Seguim sent el sindicat majoritari que vetlla i lluita pels drets de totes les treballadores i treballadors públics de la Generalitat de Catalunya.

Finalment, esperem que les properes eleccions ja s’instaurin mecanismes propis del segle XXI i de l’any 2023 i arribi el vot telemàtic, segur i secret, i les pràctiques del segle passat quedin en l’oblit. Nosaltres, però, seguirem treballant des de la humilitat i en el dia a dia. No defallirem en la nostra lluita per les 35 hores, el tercer dia de teletreball, la recuperació de les retallades, les millores de les condicions laborals i en no signar pactes poc beneficiosos pel conjunt del personal a canvi d’una foto als diaris.

 

Totes som treballadores públiques i IAC-CATAC les defensarà.

Veure en PDF: Cataccrac resultat eleccions 2023

Skills

Posted on

24 novembre, 2023