Després de postergar reunió darrera reunió des del passat mes de juny per a la negociació de la productivitat de 2023 amb Funció Pública, el dia 25 de novembre la Directora de FP ens va fer la presentació de la seva proposta, amb la clara urgència d’aprovació per iniciar la seva implementació, un mes més tard via reunió “in extremis” amb la part social, el dia 21 de desembre, la vigília del sorteig nadalenc de la loteria. RESULTA DIFÍCIL DE CREURE, PERÒ AIXÍ ÉS!!

Evidentment, tant IAC-CATAC com la resta de la part social van posar de manifest que no és possible fer un “procés negociador” en aquestes condicions, més tenint present que encara ni s’havien presentat ni s’han avaluat les dades respecte al funcionament del model de productivitat implementat per aquest 2022. Finalitzada la reunió FP va aportar via correu electrònic un full amb les dades que va considerar oportunes.

CONCLUSIONS: Sota l’aparatós nom que la nostra Administració ha donat al complement de productivitat 2023 en discussió, AVALUACIÓ DE L’ACOMPLIMENT: SISTEMA 360º DE COMPETÈNCIES I ASSOLIMENT D’OBJECTIUS, s’amaga la improvisació a la qual FP ens té acostumats.

QUEDEM EMPLAÇATS A LA PROPERA REUNIÓ, PREVISTA PER A L’11 DE GENER.

 

Veure el document