Caos, desorganització, esperpent, frau, incompetència. Podríem seguir i seguir definint el que és el pitjor procés d’oposicions de la història de la Generalitat de Catalunya.

A punt de ser les dues de la tarda, i encara hi ha categories que no han començat l’examen, citats a les 9 del matí, tancats en una aula sense saber exactament què passa.
La Generalitat ha externalitzat a una empresa privada (contracte d’1,5M€ en dos anys) i s’ha desentés de l’organització. Els pocs funcionaris/es que hi ha no donen l’abast de les múltiples incidències.
Tots els exàmens el mateix dia i mateix moment, com pretenia aquest Govern, no ha estat possible per la manca d’organització i per deixar-ho en mans privades. Recordem que fa 15 dies encara hi havia ofertes a Ranstad per vigilar els exàmens de milers de funcionaris/es i personal laboral que es juguen el seu futur en unes oposicions d’estabilització. Una vergonya tot plegat.

Aules plenes, sense deixar anar al lavabo tot i començar dues hores tard, nervis, angoixes, etc.
Amb tot, l’empresa privada que gestiona els exàmens ha fet els contractes fins a les 13.30 h. Impossible acabar a l’hora. Un despropòsit majúscul que ha de comportar conseqüències. No es pot jugar així amb les més de 13.000 persones aspirants, la gran majoria amb més de 3, 5 o 8 anys a la Generalitat en qualitat d’interines.

INDIGNANT!

Opositores d’educadors socials part específica a les tres de la tarda sense començar l’examen d’oposicions. Funció Pública no hi és, i l’únic encarregat és l’empresa externa privada!

INFOCATAC oposicions 29 abril