El proper 1 de maig la IAC sortim al carrer per lluitar per les millores de les condicions laborals i socials. Per la lluita anticapitalista, antibelicista, feminista i en solidaritat amb els pobles oprimits.
1 de maig, Ofensiva anticapitalista

 

Cartell pdf

 

Un cop més, la Taula Sindical de Catalunya, de la qual formem part com a IAC, convoquem una manifestació amb els moviments socials per fer sentir la veu de tiotes les lluites, és important seguir mantenint la força al carrer. Aquí podeu trobar el manifest de la convocatòria:
A més a més, IAC amb altres sindicats alternatius, la Comunitat Palestina, Prou Complicitat i l’assossiació JUNTS hem organitzat una xerrada per donar a connèixer la realitat del conflicte a Palestina al Parc de Can Dragó de Barcelona. També participarà a la xerrada el Secretari de Comunicació de la IAC, en Koki, que juntament amb el Secretari de Relacions de la IAC formaven part de la Freedom Flotilla Coalition, un estol de tres vaixells que tenir com a objectiu portar ajuda humanitària a la franja de Gaza i trencar el setge de l’estat d’Israel. Malauradament, no s’ha pogut complir l’objectiu, de moment.
Tot seguit hi haurà un dinar popular palestí  per agafar forces de cara a la manifestació de Barcelona a les 18 hores a l’estació de trens de Fabra i Puig.
Aquí podeu veure les diferents convocatòries de l’1 de maig: