Vaga General 7 de febrer de 2024

 

La IAC ha convocat vaga el dimecres 7 de febrer de dues hores. La vaga es realitzarà de 12 hores a 14 hores per reclamar uns pressupostos més socials, més inversió en educació, en sanitat i en serveis socials. No podem acceptar uns pressupostos que destinen més d’un 2% en armament i defensa militar. Això fa augmentar les desigualtats entre la població que veu minvada la qualitat dels serveis públics. Menys inversió en serveis públics comporten menys qualitat d’aquests. Demanem que els sous es dignifiquin per millorar els serveis públics i que puguin pal·liar la pujada preus que ens empobreix dia a dia.

Vivim en una època on hi ha un encariment del cost de la vida per culpa dels conflictes bèl·lics. La ciutadania ens veiem afectades per l’encariment dels preus i la desprotecció social que comporta. Les feines són cada cop més precàries, els preus cada cop més abusius i els sous no augmenten suficient. Patim una pèrdua de poder adquisitiu any rere any, mentre que el pressupost en defensa no para de créixer. Des de la cultura de la pau, reivindiquem no més pressupostos militars i més inversió en fins socials.

A més a més, la inversió en pressupost militar comporta vulneracions dels drets humans. Les administracions públiques estan finançant el genocidi a Palestina, ja sigui aportant unitats militars (vaixells, armament, etc) com beneficiant fiscalment empreses que aporten matèries per l’elaboració d’armament (ICL, etc). Cal aturar aquesta deriva militarista de les institucions espanyoles i catalanes i invertir en serveis públics pel benefici de la ciutadania i que aturin una inflació a l’alça potenciada pels conflictes bèl·lics.

Dins el marc de la jornada de lluita convocada el 7 de febrer, la IAC també donem suport a totes les accions que es facin en suport del poble palestí i que reclamin la finalització del genocidi i de l’apartheid a Palestina. Reclamem també que les institucions catalanes aprovin resolucions de suport a la denúncia de Sud-Àfrica contra Israel pel genocidi que està cometent.

Finalment, exigim a l’estat espanyol i al Govern català la fi de les relacions comercials amb l’estat d’Israel, sobretot pel que fa a l’apartat militar i de venda de matèries per a la fabricació d’armament.

Volem donar visibilitat i veu al sofriment del poble palestí que pateix des de fa 4 mesos un genocidi i una violència sense precedents. Aportem el nostre gra de sorra per contribuir en la seva causa i anhel de llibertat.

Per tot això convoquem la vaga general parcial, de 12 a 14 hores, el proper dimecres 7 de febrer de 2024.

Convoquem a la classe treballadora al matí a les aturades laborals arreu del territori
A Barcelona, a les 12.30 h plaça Urquinaona
A Manresa, a les 12.30 h a la plaça Crist Rei
A Lleida, a les 13 h a la plaça Víctor Siurana (Rectorat)
I a la tarda a les diferents accions
A Barcelona a les 18 h al parc del Clot.
A Lleida a les 19.30 h a la plaça Ricard Vinyes.
A Girona a les 18.30 h Subdelegació Govern espanyol
A Tortosa a les 19.00 h a la plaça del Mercat

Prou complicitat amb l’estat d’Israel,

Per uns pressupostos per una vida digna i no per la guerra imperialista.

Solidaritat internacionalista. Vaga el 7 de febrer.

ESTIMEM PALESTINA

DEFENSEM LA VIDA

ATUREM EL MÓN

La jornada de lluita consistirà en accions al carrer al migdia, per fer visible la solidaritat amb el poble palestí des de diferents sectors. La IAC convoquem una manifestació a les 12.30 h a la plaça Urquinaona de Barcelona, una concentració a les 13.00 h davant el Rectorat de Lleida, entre altres accions.

A la tarda es convoca una manifestació a les 18h al Parc del Clot de Barcelona.

S’han organitzat concentracions i aturades a 25 localitats: Barcelona, Lleida, Girona,Terrassa, Manresa, El Prat de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Vic, Vilafranca del Penedès, Tortosa, Mataró, Martorell, Mollet del Vallès, Olot, Corbera de Llobregat, Vilassar de Dalt, la Pobla de Segur, Corbera de Llobregat, Gualba, Tremp, Sort, La Seu d’Urgell, Gualba, València I Alacant.

Tota la informació a  defensempalestina.org  

#7Fpalestina