ECONOMIA I HISENDA

DEPARTAMENT D’ECONOMIA I HISENDA

Secció sindical de IAC-CATAC

Per contactar amb nosaltres:

economia@catac.cat

935528097

La secció sindical de IAC-CATAC al departament d’Economia i Hisenda és una eina de les treballadores i els treballadors per a fer front a les nostres problemàtiques laborals.

La secció actua a diferents nivells. D’una banda, IAC-CATAC està present en les negociacions generals amb la Funció Pública, i la secció sindical informa del desenvolupament de la mateixa. També es porten a aquest àmbit les problemàtiques concretes que patim al departament i que s’han de tractar a aquest nivell general. D’altra banda, la secció sindical, al departament d’Economia i Hisenda, manté reunions i fa consultes a recursos humans i altres unitats competents en les temàtiques laborals, i forma part dels òrgans de representació del comitè de Salut Laboral i la Comissió de Formació.

 L’altra vessant de l’acció sindical és la de participar, fomentar i convocar reivindicacions i mobilitzacions. Per a IAC-CATAC, la lluita és l’instrument principal de defensa dels nostres drets, i per això dóna cobertura legal a assemblees, concentracions i d’altres accions impulsades pel sindicat, i també participa en les mobilitzacions que sorgeixen per les pròpies treballadores i treballadors.

La secció sindical manté una comunicació habitual amb els treballadors i treballadores mitjançant el correu electrònic i el repartiment als centres de treball. IAC-CATAC publica el full sindical CATACRAC per a informar dels diferents temes. La secció sindical fem assemblees als centres de treball periòdicament i també atenem consultes per email o per telèfon.