Reunió selecció i provisió

4 de juny

 

 

Cataccrac provisió i seleccio juny 24

 

 

 

El dimarts quatre de juny s’ha celebrat la reunió del grup de provisió i selecció. Una reunió molt important per tots els temes pendents que hi ha dels processos que s’han de celebrar i els que s’estan celebrant. Tot seguit un breu resum dels aspectes més destacables:

 

OPOSICIONS ORDINÀRIES

 

Tots els cossos que disposen d’oferta d’ocupació pública seran convocats aquest mes de juny. IAC-CATAC hem demanat que la convocatòria 828 (gestió, auxiliar administratiu i subaltern) i la resta de cossos especials que es convocaran des d’ara facin els primers exàmens a partir del 1er trimestre del 2025. Funció Pública comenta que ho valoraran. Els exàmens del cos superior i d’administratiu, convocatòria 824, estan previstos per al mes d’octubre d’enguany.

 

 

CONCURSOS DE TRASLLATS

 

Els concursos de trasllats pendents dels cossos especials del grup A1 que No tenen PIE es convocaran entre juny i juliol. Així doncs, varia la previsió passa a ser la següent:

 

 

 

Els cossos generals mantenen la seva previsió per a després de l’estiu:

 

 

Volem recordar que el concurs de trasllats del cos superior ja s’ha convocat i hi ha de termini fins el 19 de juny per presentar les sol·licituds de participació a través del portal ATRI.

 

També, la formació que computarà als concursos és la realitzada a escoles oficials de l’administració i amb el codi que consti a les bases. Els Màsters i Postgraus que seran computables a l’apartat de titulació de l’expedient de l’ATRI seran els que constin en el RUCT (Registre d’Universitats Centres i Títols) i es poden consultar a la mateixa pàgina del Ministeri d’Universitats. Pel que fa als cursos de català de llenguatge administratiu, etc, sí que es comptabilitzen encara que s’hagin fet fa més de 10 anys.

 

Cal destacar que totes les places que s’han identificat que no consten al concurs de trasllats són perquè no estan ocupades actualment i no estan en expectativa de convocatòria.

 

IAC-CATAC preguntem en quina fase aniran les persones que han promocionat en la PIE. Funció Pública diu que d’acord amb la llei haurien d’anar en segona fase. IAC-CATAC no hi estem d’acord i reclamem que vagin en primera fase. Funció Pública diu que ho estudiaran amb serveis jurídics. Seguirem informant tan bon punt tinguem el pronunciament.

 

 

OPCIÓ MEDIAMBIENT

 

Hi ha la previsió que al juny, per sentència que s’ha d’executar, es reobri la convocatòria de l’opció de mediambient de la convocatòria 242. També hi ha l’acord del tribunal de l’abril per repetir, per execució de sentència, la realització de la prova en les mateixes condicions de temari del cos de gestió de mediambient (convocatòria 214). La previsió és que sigui al juny.

 

 

PROMOCIÓ INTERNA ESPECIAL

 

Finalment, la previsió de la publicació dels llistats provisionals de les notes de la PIE és que sigui a mitjans de la setmana vinent. Després de la publicació s’obrirà un període de deu dies hàbils per presentar al·legacions.