PROMOCIÓ INTERNA ESPECIAL I CONCURSOS DE TRASLLATS

 

INFOCATAC PIE i concurs de trasllats abril 24

 

El 18 d’abril de 2024 hi ha haguts novetats pel que fa a dos processos de Funció Pública, la publicació dels llistats definitius d’admeses i excloses a la PIE, així com la fixació de la data d’exàmnes, i una nova previsió dels concursos de trallats dels cossos generals de personal funcionari.

 

PROMOCIÓ INTERNA ESPECIAL, PIE

 

S’ha publicat la Resolució PRE/1253/2024 d’aspirants ademeses i excloses a la convocatòria 810 de promoció interna. La consulta dels llistats s’ha de fer a través del portal de l’aspirant:

 

https://atriportal.gencat.cat/seleccio/

 

També es determina la data de la realització dels dos exàmens, coneixements i supòsit pràctic (tots dos tipus test), així com la ubicació dels emplaçaments. Més endavant sortirà el llistat de distribució de les persones aspirants als edificis de Barcelona (Facultat de Física UB, Facultat de Química UB, DA), Girona (Facultat de Lletres UdG, Santa Caterina), Lleida (Campus Cappont UdL) i Tarragona (Campus Sescelades URV). Així doncs, la convocatòria és:

 

– Dissabte 25 de maig

– Convocatòria a les 9.30 h

 

 

 

CONCURS DE TRASLLATS

 

També, Funció Pública ha publicat una nova previsió dels concursos de trasllats dels cossos generals de personal funcionari. Aquesta nova previsió, però, de moment no afecta al personal laboral que es manté en el segon semestre de 2024.

 

 

 

 

 

 

Pel que fa a l’Oferta d’Ocupació Pública 2024, la previsió és que s’acordi durant el mes de maig.

 

IAC-CATAC 18 abril 2024