El personal laboral de la DGPEIS som imprescindibles per a la resolució de les emergències on intervé el cos de bombers donant suport les 24h del dia 365 dies l’any perquè aquest pugui donar el servei que es mereix la ciutadania a la qual ens devem com a treballadors i treballadores públiques.

És, per tant, incongruent que continuem sota un VIè conveni administratiu on la particularitat de les nostres tasques no queden cobertes legalment i causen situacions en què la resolució de l’emergència pot quedar desemparada, alhora que ens precaritza laboralment.

Per això és necessària la INTEGRACIÓ al cos de bombers JA!!

És per això que el proper dia 30 de maig a les 11h els delegats i delegades sindicals de IAC-CATAC representants del personal laboral del Cos de Bombers i els col·lectius que la formen: AOF, CONDUCTORS, EMMAGATZEMADORS, TEOC, TEHM, EPAF i TESI, farem una concentració pacífica, per reivindicar una demanda històrica, LA INTEGRACIÓ A LA LLEI DE BOMBERS, davant del Departament d’Interior. Volem ser escoltats de veritat, sense nosaltres l’engranatge del funcionament del Cos de Bombers NO funcionaria.

Finalment, demanen una reunió el dimecres dia 31 de maig a les 11h per ser escoltades de primera mà la nostre reivindicació per evitar conflictes per aquesta campanya forestal.

La part social del personal laboral de la DGPEIS.

IAC-CATAC

                           

Veure en PDF: INFOCATAC personal laboral interior