catac

ELECCIONS

ELECCIONS SINDICALS GENERALITAT DE CATALUNYA 2023

AUTODETERMINACIÓ

IAC-CATAC a favor del dret a l’autodeterminació dels pobles

Per la llibertat d’expressió i en contra de la repressió. Com a sindicat nacional i combatiu, lluitem pels interessos del poble català en el seu conjunt, defensem el ple exercici de l’autogovern i proclamem el dret a la seva autodeterminació.

Creiem que els pobles són lliures i sobirans per poder escollir el seu futur i que el dret a vot és un dret fonamental per a qualsevol societat que vulgui resoldre democràticament qualsevol conflicte de forma justa i participativa.

Rebutgem qualsevol forma de repressió que pugui vulnerar el dret d’autodeterminació dels pobles. Per això vam ser un dels sindicats convocants, com a IAC, de la vaga general del 3 d’octubre del 2017 amb el lema: “Contra la repressió i per les llibertats”. La vaga més multitudinària que s’ha fet mai al territori.

Defensem la lluita per l’autodeterminació del poble català i també el dret que tenen altres pobles, donem ple suport a la seva causa i denunciem la repressió que pateixen, com en el cas del poble palestí o el poble sahrauí. Per la llibertat a decidir i en contra de qualsevol forma de repressió.