catac

ELECCIONS

L’àudio del vídeo està en castellà perquè es tracta d’un fragment de la pel·lícula “El gran dictador”. Donat que la nostra llengua vehicular és el català l’hem subtitulat en la seva totalitat.

ELECCIONS SINDICALS GENERALITAT DE CATALUNYA 2023

ANTIFEIXISTES

STOP RACISME I FEIXISME

La IAC-CATAC, com a sindicat combatiu, de classe i solidari, promovem la lluita contra el feixisme i el racisme. Participem en les mobilitzacions i manifestos per la causa i per això som objecte de la repressió de les forces de seguretat, per manifestar-nos i treballar en contra de la presència del feixisme a les institucions i l’aplicació de polítiques d’extrema dreta. Per això, som membres de la Unitat contra el Feixisme i el Racisme (UCFR).

Així mateix, estem en contra de lleis d’estrangeria i CIES que criminalitzen les persones migrants i apuntalen el racisme institucional enfront dels drets bàsics de les persones més vulnerables. De la mateixa manera, IAC-CATAC ens op sem també a les lleis mordaces que estan al servei d’un sistema judicial arbitrari i repressor que engarjola activistes, sindicalistes i cantants per dir veritats tan evidents com que vivim en una monarquia corrupta, mentre l’extrema dreta i el feixisme ocupa l’espai públic i confraternitza amb els cossos policials.

Per tot això, ens comprometem a sumar esforços de forma unitària i donar suport actiu a iniciatives com les protestes internacionals de març de World Against Racism i a seguir impulsant polítiques pròpies per promoure els drets humans i la igualtat.

Contra l’odi racista i feixista que amenacen les organitzacions que lluiten pels drets laborals i a la societat en general. Ens reafirmen contra l’extrema dreta i totes les organitzacions polítiques i socials que defensen premises inaceptables en democracia.

Antifeixistes SEMPRE!

antifeixistes