CONVOCATÒRIA 243

COS SUBALTERNS

 

L’1 de juny s’ha publicat al DOGC la Resolució PRE/1910/2023 que anul·la la convocatòria 243, del cos de subalterns i dona un termini per a fer la reclamació del retorn de les taxes per a les persones inscrites amb interessos de demora.

 

Aquesta sol·licitud de retorn s’ha de realitzar a través del formulari habiltat al web de Funció Pública de la convocatòria:

 

https://administraciopublica.gencat.cat/ca/funcio-publica/oposicions/convocatoria-243-cos-subaltern/index.html

 

El formulari estarà disponible a partir del dimarts 6 de juny i fins el dia 5 de juliol de 2023.

 

Per tant, les 312 places convocades queden en no res. Des de IAC-CATAC hem exigit que aquestes places es tornin a convocar i donin l’oportunitat a les persones que durant tots aquests anys han estat esperant la convocatòria d’exàmens. Paral·lelament també hem demanat que les 202 places ofertes a l’Oferta d’Ocupació Pública 2023 siguin íntegrament de torn lliure, i no només 44 com hi consten actualment.

 

També, des de IAC-CATAC insistim que la següent convocatòria ha de regular-se en les mateixes condicions que el concurs oposició d’estabilització (que tinguin temari reduït, dues proves tipus test que es sumin i no tinguin caràcter eliminatori entre elles, i que els mèrits computin un 40% de la convocatòria), ja que no s’hi han convocat places de subaltern. A més a més, reiterem a Funció Pública que aquesta convocatòria sigui al més possible donat el temps d’espera que hi ha hagut.

 

En la propera reunió del grup de treball d’estabilització de la setmana vinent IAC-CATAC posarem sobre la taula aquest tema.

 

 

 

IAC-CATAC seguirem defensant els drets de tothom perquè

TOTES SOM TREBALLADORES PÚBLIQUES

Veure en PDF: INFOCATAC anul·la convocatoria 243